Om oss

Ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag för besöksnäringen och upplevelseindustrin.

Besöksnäringen är en storspelare i Sveriges näringsliv. Över 60 000 nya jobb tillkommer de närmaste åren och dagens siffra på anställda i besöksnäringen är nära en halv miljon, bara inom turistindustrin jobbar 160 000 serviceinriktade människor som älskar att överträffa förväntningar.

Vi startade 2006 och en vision att skapa möjligheter för ungdomar att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Sex år senare är Arenabemanning ett självklart bemanningsföretag för ungdomar studenter och unga akademiker.

Vi anlitar framförallt studenter och akademiker med några års arbetslivserfarenhet. Detta ger många fördelar för både företag och unga sökande: Fler unga kommer ut i arbetslivet och börjar samla på sig erfarenhet, företagen får in ny kompetens, tryggar återväxten samt får en bra åldersmix. Allt detta är faktorer som i högsta grad påverkar båda parter positivt ekonomiskt.

Arenabemanning vill vara en långsiktig partner till både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av sökande och spännande kundföretag – allt från ledande hotellkedjor och arenor till mindre serviceföretag – kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.